Loading...
2012 Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 15 Ağustos 2012 | 17:42

            Ajansın Mardin Yatırım Destek Ofisi organizasyonunda 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek Programları ile ilgili, 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Konferans Salonunda, potansiyel başvuru sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

            Ajans Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Ajansın Proje ve Sözleşme Yönetimi Birimi tarafından 2012 Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Desteği programlarıyla ilgili sunumlar yapıldı. Programlarda destek verilecek konular, uygun başvuru sahipleri ve Ajans’ın bu yıl söz konusu programların yürütülmesi ve destek taleplerinin değerlendirilmesi ile ilgili bilgi verildi.

            Toplantıya Mardin’de yer alan mahalli idare temsilcilerinin yanı sıra diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

            Toplantı sırasında katılımcılar tarafından doldurulan anketlerin Ajans’ın önümüzdeki dönemde alması muhtemel başvurular ve odaklanması gereken destek konuları hakkındaki öngörülerine katkı sunması bekleniyor.

            Toplantı, katılımcıların DFD ve TD programlarıyla ilgili merak ettikleri sorulara cevap aradıkları soru - cevap bölümünün ardından sona erdi.