Loading...
2013 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Siirt’te Yapıldı 11 Aralık 2013 | 00:00
Ajansımızın 2013 Yılı Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Siirt’te Yönetim Kurulu Başkanımız Siirt Valisi Ahmet Aydın başkanlığında ilk kez gerçekleştirildi.

Ajans mevzuatı gereği dönemsel olarak her yıl değişen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi geçen ay itibariyle Siirt’te geçerek yeni Yönetim Kurulu Başkanı Siirt Valisi Ahmet Aydın oldu. Her ay rutin olarak farklı bir ilde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantılarının 2013 yılındaki son toplantısı Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Siirt Valisi Ahmet Aydın başkanlığında Siirt Barden Otel’de yapıldı.

Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında Ajans’ın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi’nde, Güneş Enerjisi Potansiyeline ilişkin ülke geneli ve Bölge özelinde sektörün gelişiminin değerlendirilerek Bölge’deki Güneş Enerjisi Potansiyeli hakkında Ajans Genel Sekreterliği tarafından Yönetim Kurulu Üyelerine sunum yapıldı.

TRC3 Bölgesi illerinin ulusal düzeyde tanıtımına katkı sağlanması amacı ile 30 Ocak - 2 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EMİTT turizm fuarında; Bölgemizdeki Valilikler ile işbirliği içerisinde, Ajans Genel Sekreterliği’nin fuar katılımcısı olarak yer alması hususu üyeler tarafından görüşüldü.

Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği gereğince hazırlanan İnsan Kaynakları Politikası Raporu hakkında Kurul üyelerine bilgi verildi.

2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında 15 Ağustos 27 Kasım 2013 tarihleri arasında Ajansımıza ulaşan Genel Sekreterlikçe değerlendirmesi tamamlanarak başarılı bulunan, Siirt Kültür Turizm İl Müdürlüğü’nün “Bilgi Cepte” başlıklı faaliyet teklifi Kurul tarafından görüşülerek onaylandı.

Son olarak 4 Aralık 2013 tarihinde Midyat’ta yapılan 2013 Yılı 2. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısında alınan tavsiye niteliğindeki kararlar hakkında Kurul üyeleri bilgilendirildikten sonra toplantı sona erdi.