Loading...
AB Komisyonu’na Kobilerle Ziyaret 19 Eylül 2014 | 17:15
Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği (KOGİDER) Avrupa Birliği Komisyonuna kobilerin katılacağı ziyaret düzenlemektedir. Bu ziyaret sırasında Avrupa Birliği Komisyon üyeleri ile görüşme imkanı bulacak ayrıca Avrupa Birliği Hibeleri hakkında direkt yetkililerden bilgi alma fırsatı bulacaksınız. Avrupalı Kobiler ile karşılıklı iş birliği toplantısı yapılacaktır. Ziyaret bedelinin %50 si destek kapsamındadır. Ziyarete sadece 15 kobi katılabilecektir. Bu neden ile kayıtlarını ilk yaptıran kobilere öncelik verilecektir. Kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen kobilerimizin irtibata geçmeleri rica olunur.

Ziyaretin Amacı: Türk – Avrupa Birliği iş gücünün artırılması, ortak projeler ve bu projelere bağlı yerli üretimin artırılması, ortak inovasyon amaçlı girişimlerin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda Avrup Birliği Komisyonu temsilcileri ile Türk İş adamlarının görüşmeler yapılması, ortak deklerasyon yayınlanması ve AB üye devletleri içindeki kobilere ile Türk Kobilerin Avrupa Birliği Komisyonu Merkezinde, Komisyon üyeleri ile birlikte bir araya gelmeleri ve ortak projelerin oluşturulması amaçlanmaktadır. Türk Kobilerin özellikle AB yatırımcılar ile Türkiye de ve AB üye devletlerinde ortak yatırım yapmaları en önemli amaçlarımızdandır. Geliştirilmesi imkan dahilinde olan Ar-Ge projeleri görüşmeleri yapmaktır.

Programın diğer bir amacı ise Türk Kobilerinin Avrupa Birliği Komisyonu’nu ziyaret ederek kobilerin proje kültürlerinin artması ve gelişmesini sağlamak. Bu ziyaret sırasında Türk Kobilerinin Avrupa Birliği Komisyonunu yakından tanıma, Avrupa Birliği Fonlarından faydalanmak için fonların nasıl kullanılabileceği ile ilgili olarak direkt ilgili kişilerden bilgi almalarını sağlamaktır.

Türk kobilerinin kendi üretimleri hakkında Avrupalı Kobilere bilgi aktarımlarını gerçekleştirmeleri için fırsat oluşturmak.

Türk markasının yaygınlaşmasını sağlamak ve tanınabilirliğini artırmayı amaçlamaktadır. İhracat yapan ve ihracat hedefleyen yada yurt dışında ofis açmak isteyen Türk Kobilerinin bu konuda Avrupalı kobiler ile işbirliği yapmalarını sağlamaktır.

Ziyaret tarihleri:
Belçika - Brüksel
Gidiş: 10 Kasım 2014
Dönüş: 12 Kasım 2014

Ücreti: 3.250 €

Ziyarete Dahil Olanlar:
Uçak ücreti, Konaklama (sabah kahvaltı dahil), Vize işlemleri, Havalimanı – Otel & Otel – Havalimanı transfer ücreti, Tercümanlık hizmeti.
Daha detaylı bilgi için tıklayınız.
Toplantı için son başvuru: 15 Eylül 2014
Başvuru LCV için: Sn. Şafak SERİM ile irtibata geçilmesini rica ederiz.
Tel: 0533 615 81 15

Banka Bilgileri:
Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği
Euro hesabı
Şube kodu: 01164
Şube Adı: Barbaros
Hesap No: 9098681
IBAN: TR14 0006 2001 1640 0009 0986 81
ÖNEMLİ NOT: Vizesi olan katılımcılardan 120 € vize işlemleri ücreti düşülecektir.