Loading...
Haber Galerisi
Ajans Personelimize Proje Yazma Eğitici Eğitimi 11 Ekim 2024 | 17:38

Ajansımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle, Ajansımız personellerine yönelik olarak proje yazma eğitici eğitimi gerçekleştirildi.

Ajansımız çalışanlarının yetkinliklerini arttırmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kısa adı PCM (Proje Döngüsü Yönetimi) olan Proje Yazma Eğitici Eğitimi üç gün sürdü. Ajansımızın dört ilde çalışan tüm personellerine yönelik yapılan eğitim Mardin’de Ajans’ın ana hizmet binasında gerçekleştirildi. Eğitim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Bakanlık Müşaviri Mesut Kamiloğlu ile Kalkınma Uzmanı Burak Yardımcı tarafından verildi.

Proje Yazma Eğitici Eğitiminin amacı proje yazmayı öğrenmek değil, proje yazmayı öğretecek yetkinliğe sahip bireyler yetiştirmektir. Bununla beraber bir projenin nasıl planlanacağı, yönetileceği, kontrol edileceği kısacası proje sürecindeki tüm aşamalar detaylı bir şekilde gösterildi. Bu eğitimle katılımcılara proje hazırlık aşamaları, proje hazırlama teknikleri ve projenin nasıl sonlandırılacağı uygulamalı olarak anlatıldı.