Loading...
Ajansımız Mardin Tanıtım Günleri Fuarında 11 Kasım 2012 | 00:20

Mardin’in tanıtımının yapılması amacıyla Ankara’da ilk defa gerçekleştirilen fuarın açılışını dört bakanımız gerçekleştirdi. Açılışı gerçekleştiren bakanlarımız arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Ajansımızın bağlı bulunduğu Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz hazır bulundu. Ayrıca Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ ile Eski Milletvekillerimizden Halit Demir, Cüneyt Yüksel, Nihat Eri ve Eski Mardin Valisi Temel Koçaklar ile birlikte çok sayıda politikacı ve bürokrat Mardin Tanıtım Günleri Fuarında yer aldı. Ajansımızın standını ziyaret eden ziyaretçiler arasında üç bakanımızın yanı sıra, yukarıda isimleri sayılan mevcut üç Mardin Milletvekili ile eski Mardin milletvekilleri, Valileri ve Mardinli Hemşerimiz DSP Genel Başkanı Masum Türker Ajansımızın standına konuk oldular. Ayrıca Ajansımızın Kurucu Genel Sekreteri olan Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin’de Ajans standımızı ziyaret ederek bizlere konuk oldular.

Lina Grubun AR-GE Fuar Organizasyon Şirketinin Organize ettiği ‘Mardin Tanıtım Günleri’ Fuarı kötü hava şartlarına rağmen beklenenin çok üzerinde büyük bir ilgi gördü. Dört gün süren fuarın ilk iki günü hafta içi, son iki günü hafta sonu gerçekleştirildi. Hafta içi günlük ortalama 13 Bin kişinin ziyaret ettiği ‘Mardin Tanıtım Günleri’ fuarını hafta sonu ziyaretçi ortalaması 20 Binin üzerine çıktı. Her hafta farklı bir ilin tanıtımının yapıldığı fuarda bugüne kadar tanıtımı yapılan iller arasında en çok rağbet edilen iller sıralamasında organizasyon firmasından alınan bilgiye göre Mardin Trabzon’un ardından 2. sırada yer aldı. Böylece Ankaralılar dört gün boyunca yağışlı ve soğuk havaya rağmen Mardin Tanıtım Günleri Fuarında Mardin’e olan ilgilerini ortaya koymuş oldular.

Fuarın ardından organizasyon firması olan Lina Gruba bağlı AR-GE fuar Organizasyon Şirketi tarafından Ajansımıza fuara olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.