Loading...
Ajansımızdan Batman’ın İlçelerine Saha Ziyaretleri 29 Ocak 2015 | 16:49
Ajans Bölgesi’ndeki dört ilden biri olan Batman’ın ilçelerine Ajans Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay, Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Eyyüp Bulut ve Ajansımızın Araştırma, Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Başkanı M. Emin Paça tarafından çalışma ziyaretleri gerçekleştirildi.

27 - 28 Ocak tarihlerinde iki gün süren ziyaretlerde Batman’ın beş ilçesinin Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile çeşitli görüşmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaretlerin amacı hali hazırda başvurulara açık olan “Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı” ile ilgili ilçe yöneticileri olan Kaymakamlar ve Belediye Başkanlarına Programla ilgili detaylı bilgiler verildi. Kendileriyle somut olmayan proje fikirleri istişare edilerek görüş ve önerileri alındı.

Ayrıca 2015 yılı çalışma programı kapsamında uygulanacak olan “Meyveciliğin Geliştirilmesi Ortak Mali Destek Programı” hakkında ön bilgi verildi.

Ziyaretler Hasankeyf, Gercüş, Kozluk, Beşiri ve Sason ilçelerine gerçekleştirildi. Böylece Ajans’ın faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi’nin en ücra köşeleri ziyaret edilerek orada yaşayan insanların Ajans desteklerinden azami derecede istifade etmesi için neler yapılabileceği masaya yatırıldı.