Loading...
Mardin Valimiz Ajansımızı Ziyaret Etti 02 Ekim 2013 | 18:24
Yönetim Kurulu Başkanımız Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Ajans personeliyle tanışmak ve Ajansın önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Ajansımızı ziyaret etti.

Mardin Valimiz Dr. Ahmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra ettiği Ajansımız hakkında detaylı bilgi almak ve geleceğe yönelik planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Ajansımızı ziyaret etti. Ajans toplantı salonunda Ajans personeli ile bir araya gelen Vali Cengiz kendisine ileriye dönük projelerle ilgili yapılan sunumun ardından konuyla ilgili görüşlerini ifade ederek çeşitli önerilerde bulundu. Mardin için düşünülen projelerin sadece il merkezini değil ilçeleri de kapsaması gerektiğini dile getirdi.

Ajans personeli ile yakından ilgilenen Cengiz personel ile tek tek tanışarak yaptıkları işlerle ilgili kendilerinden bilgi aldı. Ajans personeli hakkında olumlu görüşler belirten Cengiz kendileri ile ilgili bilgileri not ederek Ajans personelini ne kadar önemsediğini ifade etti.

Ajans’ın daha büyük projelere imza atması için tavsiyelerde bulunan ve ortaklaşa çalışılması halinde oluşacak sinerji ile çok daha güzel işler yapılabileceğini vurgulayan Cengiz Ajans personeline başarı dileklerinde bulunduktan sonra Ajanstan ayrıldı.