Loading...
Personel Alımı Sözlü Sınav Adayları Açıklandı 13 Eylül 2013 | 20:01
Dicle Kalkınma Ajansı’nın (DİKA) başvuruları 26 Ağustos 2013 - 06 Eylül 2013 tarihleri arasında kabul edilen 2013 Yılı Personel Alımı kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve sözlü sınav tarihleri görevli komisyonca daha önce yayınlanan hesaplama kriterlerine uygun olarak belirlenmiştir.

Buna göre 2013 Personel Alımı için toplam 51 başvuru yapılmış, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda Hukuk Müşavirliğinden Sorumlu Uzman Personel Pozisyonu için 1 aday, Diğer Uzman Personel pozisyonu için 30 aday sözlü sınava davet edilmiştir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan tüm adayların başvuruda ibraz ettiği belgelerin asıllarını yanında getirmeleri ve sözlü sınav saatinden önce insan kaynakları sorumlusuna ibraz etmeleri gerekmektedir.

İlanda uzman personel pozisyonu için sözlü sınava davet edilen adaylardan, sözlü sınav tablosunda mülakatta evrak ibrazı şartı bulunan adayların, sözlü sınava girebilmeleri için ilgili belgeleri sözlü sınavdan önce ajansın İnsan Kaynakları Sorumlusuna ibraz etmeleri gerekmektedir aksi takdirde sözlü sınava kabul edilmeyeceklerdir.

Bu ilan ve ekleri tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Sözlü sınava davet edilen adayların listesini ve sözlü sınav tarihlerini görmek için tıklayınız.