Loading...
Şırnak üniversitesi Rektörü’nden Şırnak Ofisimize Veda Ziyareti 09 Şubat 2015 | 16:11
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Akmaz, Ajansımızın Şırnak Yatırım Destek Ofisine veda ziyaretinde bulundu. Siyasete adım atmak amacıyla Konya’dan milletvekili aday adayı olmak için istifa edecek olan Prof. Akmaz bir veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ağırlıklı olarak Kalkınma Ajansı, Üniversite ve Sanayi işbirliği konuşuldu. Prof. Ali Akmaz “Üniversitemizin sempozyum, doğrudan faaliyet desteği ve teknik destek projelerimize destek verdiği için DİKA’ya ve mali destek programlarında gelip üniversitemizde yaptığı bilgilendirmeler, kalkınma ile ilgili görüş alış verişi ve bu güne kadarki işbirliği için Şırnak Yatırım Destek Ofisi koordinatörümüz Faik Buğday’a teşekkür ederim” dedi.

Şırnak Yatırım Destek Ofisi koordinatörü Faik Buğday “Kıymetli hocamıza Şırnak’a güzel bir üniversite kampüsü kazandırdığı, kardeşlik iklimini yaymaya çalıştığı ve her anlamda üniversitenin kalitesini yükseltmeye çalıştığı ve yaklaşık 7 yıldır Şırnak’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Siyasete girme konusundaki kararında ve önümüzdeki hayatında kendisine başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Ziyaret hediye takdimi ve Cudi dağı önünde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.