Loading...
Yönetim Kurulu Kasım Ayında Mardin’de Toplandı 23 Kasım 2012 | 17:26

Her yıl dönemsel olarak el değiştiren Yönetim Kurulu Başkanlığı Ajans’ın kurulduğu 2009 yılında Mardin Valisi tarafından icra ediliyordu. Üç yıldır sırasıyla Siirt, Şırnak ve Batman Valilerimizin ardından ikinci kez tekrar Mardin Valiliğine geçmiş oldu.

Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda 2011 Yılı Mali Destek Programları olan Sektörel Gelişme, Kentsel Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi ile Müşterek Sanayi ve Ticaret Alanlarının İyileştirilmesi’ne ilişkin, Eylül - Ekim 2012 Dönemine Ait Program İlerleme Raporları konusunda Genel Sekreter tarafından Yönetim Kurulu üyeleri bilgilendirildi.

Açılması planlanan 2013 Yılı Mali Destek Programları ile ilgili olarak Genel Sekreterlikçe hazırlanan Başvuru Rehberleri Kurul’un görüşüne sunuldu.

Siirt Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan “Siirt Organize Sanayi Bölgesine İhata Duvarı” projesine ilişkin olarak Müdürlük tarafından sunulan zeyilname talebi üyeler tarafından görüşüldü.

Ayrıca Ajansımız Şırnak Yatırım Destek Ofisi tarafından hazırlanan “Habur Sınır Kapısı Raporu” hakkında Kurul’a bilgi verildikten sonra toplantı sona erdi.