Loading...
Yönetim Kurulu Mardin’de Toplandı 20 Ağustos 2013 | 18:31
Ajansımızın Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin Maridin Otel’de Yönetim Kurulu Başkanımız Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda görüşülen çeşitli gündem maddeleri arasında Ajans koordinasyonunda TRC3 illeri (Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak)’nde yer alan paydaşların katılımıyla hazırlanan TRC3 2014 - 2023 Bölge Planı Kurul üyelerinin görüşüne sunuldu.

2013 Yılı Çalışma Programına uygun olarak hazırlanan 2013 Yılı Tarımsal Üretimde Su Kaynaklarının Etkili Kullanımı Mali Destek Programı İkinci Çağrısı’na ilişkin Başvuru Rehberi konusunda Kurul’a bilgi verildi.

Genel Sekreterlikçe hazırlanan 2014 yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı ile Ajans’ın altı aylık birim faaliyet raporları altı aylık ara rapor şeklinde Kurul tarafından görüşüldü.

2011 Yılı Müşterek Sanayi ve Ticaret Alanlarının İyileştirilmesi ile Kentsel Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi Mali Destek Program’larına ilişkin Program Kapanış Raporu Kurul’a takdim edildi.

2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında Siirt Üniversitesi tarafından sunulan “Siirt Yöresi Fıstık ve Bağ Üretiminde Verim ve Kalitenin Arttırılması” adlı proje Genel Sekreterlikçe değerlendirmesi tamamlanarak başarılı bulunan faaliyet teklifi Kurul’un onayına sunuldu.

Sayıştay Başkanlığınca hazırlanarak Ajansımıza iletilen “Dicle Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Taslak Denetim Raporu” hakkında Kurul üyelerine bilgi verildikten sonra toplantı sona erdi.