Loading...
Yönetim Kurulumuz Batman’da Toplandı 25 Nisan 2014 | 20:13
Ajansımızın bu ayki Yönetim Kurulu Toplantısı Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri’nde Yönetim Kurulu Başkanımız Siirt Valisi Ahmet Aydın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında Ajansımızın 2013 yılı Bütçe sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ilişkin Mega Global Uluslar arası Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından düzenlenerek kesinleşen Ajansımız 2013 yılı Dış Denetim Raporu Yönetim Kurulu üyelerine sunulduktan sonra onaylandı.

Ülkemizdeki 26 Kalkınma Ajansı’nın biraraya geldiği Organizasyon Komitesi içerisinde Ajansımızın da yer aldığı,  İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın ev sahipliğinde 16 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilen II. Kalkınma Ajansları Konferansı hakkında Kurul üyelerine bilgi verildi.

Ajansımızın 2010 - 2011 Yılı Mali Destek Programları kapsamında desteklenen projelerin denetim sonuçları ile 2013 Yılı Mali Destek Programları ve Doğrudan Faaliyet Desteği’ne ilişkin Ocak - Şubat 2014 dönemine ait Program İlerleme Raporları Genel Sekreter tarafından Kurul’a sunuldu.

Yapım ihalesi tamamlanan Ajans Ana Hizmet Binası ile ilgili gelişmeler ve Sayıştay Başkanlığınca hazırlanarak 4 Nisan 2014 tarihinde Ajansımıza iletilen “Dicle Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Denetim Raporu” hakkında üyeler bilgilendirildi.

Ajans’ın kurulduğu 2009 yılından bu yana Ajans’ın Yönetim Kurulu Üyesi olan Batman İl Genel Meclisi Eski Başkanı Salih Aktan’a yapmış oldukları hizmetlerden ötürü plaket takdim edilerek toplu bir hatıra fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi.